Tyytyväiset asiakkaamme

Lue asiakaskertomuksia yrityksistä, jotka hyödyntävät ioLiving IoT -ratkaisuja päivittäisessä liiketoiminnassaan tuottavuuden ja tehokkuuden lisäämiseksi. ioLivingin tiedolla johtamisen ratkaisu, älykäs olosuhdemittaaminen ja palvelut soveltuvat usean eri toimialan tarpeisiin ja käyttötarkoituksiin. Asiakkainamme on alojensa markkinajohtajia ja edelläkävijäyrityksiä kolmella mantereella, kuten mm. Ali Group, Burlodge, Metos ja HZPC.

Etsimme jatkuvasti myös uusia kumppanuuksia täydentämään hienoa yhteistyöverkostoamme.

Ammattikeittiöiden omavalvonta

ioLiving-ratkaisu on osa asiakkaan omaa HACCP-ohjelmaa ja sisältää mm. automaattiset raportoinnit ja hälytykset poikkeamista. Ravintoloiden ja keittiöiden omavalvonta on toteutettavissa helposti, luotettavasti, ja mikä parasta, reaaliaikaisesti.

 • MetosPark

  Asiakkuus syveni kumppanuudeksi

  ”ioLiving on meille erinomainen kumppani. Ketterä ja asiakaslähtöinen tuotekehitys ovat elintärkeitä markkinan ja teknologioiden jatkuvasti kehittyessä”, kertoo Metoksen tuotepäällikkö Ville Nikkanen.

  Case: Metos ja ammattikeittiöiden omavalvonta

 • DaMario on tyytyväinen ioLiving omavalvontajärjestelmään

  Huoletonta omavalvontaa

  ”ioLiving omavalvonta on erittäin helppokäyttöinen sekä kustannuksiltaan kohtuullinen ratkaisu. Voimme olla varmoja sen toimivuudesta,” kertovat ravintoloitsijat Leyla ja Yasin Çiçek yhteen ääneen.

  Case: DaMarion omavalvonta

 • Keittiöiden omavavonta on helppoa ioLiving-ratkaisulla

  ioLiving Älykäs Keittiö -ratkaisu

  ioLiving Älykäs Keittiö on tarkoitettu ammattikeittiöiden digitaaliseen omavalvontaan. ioLivingin ratkaisulla toteutetaan omavalvonta helposti, luotettavasti ja reaaliaikaisesti.

  Lue lisää palvelusta

Viljelyolosuhteiden hallinta

Jatkuvatoiminen kasvun-, kuljetuksen- ja varasto-olosuhteiden seuranta on tuottavan maanviljelyn takeena. Hallitse koko ketju ja tutustu edistyksellisiin IoT-ratkaisuihimme.

 • ioLiving Älyperuna

  Älyperuna-ratkaisu mullisti perunan viljelyn

  Mittaustiedon keräyslaite kerää jatkuvasti tietoa suoraan pilvipalveluun perunan kasvuympäristöstä sekä olosuhteista kuljetuksen ja varastoinnin aikana. Älyperuna kehitettiin yhteistyössä Solentum BV:n kanssa, joka on HZPC:n tytäryritys.

  Lue lisää Solentumin sivuilta

 • Tuottavaa ja tehokasta maanviljelyä

  Tuottavaa ja tehokasta maanviljelyä

  ioLiving-palvelu tuo reaaliaikaisen tiedon ja olosuhdemittaukset suoraan oikeisiin olosuhteisiin pelloille ja kasvihuoneisiin. Uudenlaista tehokkuutta viljelyolosuhteiden seurantaan IoT-teknologialla.

  Lue lisää viljelyolosuhteiden hallinnasta

 • Varaston olosuhteiden seuranta

  Varasto-olosuhteiden hallinta

  ioLiving Älykäs Varastointi ratkaisu soveltuu kaikenlaisten maataloustuotteiden varastoinnin olosuhteiden seurantaan, kuten kukkasipulien, vihannesten, hedelmien, perunoiden, riisin ja viljan.

  Lue lisää Älykäs Varastointi -ratkaisusta

Rakennustyömaiden
ja rakennusten olosuhdeseuranta

Suomalaisilla rakennustyömailla on tehty ioLivingin olosuhdemittauksia jo usean vuoden ajan. Tulokset ovat olleet erinomaiset ja asiakashyödyt konkretisoituneet monessa kohteessa. Palvelumme on luotettava, helppokäyttöinen ja kustannustehokas. Lue alta asiakaskokemuksia ja tutustu ratkaisuumme!

 • Kansallismuseon peuskorjaus

  Vaihtuvat olosuhteet vaativat reaaliaikaista olosuhdeseurantaa

  ”ioLivingin ratkaisu on erittäin toimiva. Olenkin käyttänyt heidän antureitaan muillakin työmailla Kansallismuseon positiivisen käyttökokemuksen ansiosta”, summaa IKJ-Rakennuksen työnjohtaja Teuvo Kivimäki.

  Case: Kansallismuseon tornin olosuhdeseurannasta

 • Reaaliaikainen olosuhderanta Maria01 työmaalla

  Museoviraston erityisvaatimukset

  Entisen Marian sairaalan kulttuurihistoriallisesti arvokkaan alueen työmaalla otettiin käyttöön ioLivingin reaaliaikainen olosuhdeseuranta. ”Turhat työvaiheet jäävät pois ja kaikki hyötyvät”, sanoo STARAn työn johtaja Sakari Lehtonen.

  Case: Maria01 ja jatkuvatoiminen lämpötilan seuranta

 • Luotettavaa betonin kosteuden seuranta

  Tarkkaa ja tehokasta betonin kosteuden hallintaa

  Betonin kosteusmittaus on rakennustyömailla jokapäiväinen asia, jossa IoT-ratkaisua voidaan hyödyntää kustannustehokkaasti. ”ioLivingin mittauksen tulokset ovat olleet todella tarkkoja”, sanoo työnjohtaja Joonas Mustonen, Rakennus K. Karhu Oy:stä.

  Case: Rakennus K. Karhu ja betonin kosteuden hallinta

 • Oulun Kosteustutkimuksen kokemuksia

  Lisää tuottavuutta jatkuvalla olosuhdemittauksella

  ”ioLivingin ratkaisu on mahdollistanut todellisen tiedolla johtamisen. Seuraamme kaikkia työmaitamme toimiston isolta näytöltä. Turhia mittauskäyntejä ei enää ole. Kaikkien aikaa säästyy”, kertoo Oulun Kosteustutkimuksen Juha Yliniemi.

  Case: Oulun Kosteustutkimus teki tuottavuusloikan

 • CON Rakennuslisenssi

  Luotettava ratkaisu rakennusalan ammattilaisille

  CON Rakennuslisenssi on ammattikäyttöön suunnattu ja tuo nettipalveluun hyödyllisiä lisäominaisuuksia mittaustiedon analysointiin, jakamiseen ja raportointiin liittyen.

  Lue lisää CON Rakennuslisenssistä

   

 • Rakennetun ympäristön olosuhteiden seuranta

  Tarkka jatkuvatoiminen olosuhteiden seuranta

  ioLivingin älykkäät ratkaisut tuovat kokonaisvaltaisen näkymän vastuullisen rakentamisen laadunvarmistukseen. Ratkaisu mahdollistaa todellisen tiedolla johtamisen.

  Lue lisää

   

   

Kysy lisää!

Haluatko tietää lisää IoT-ratkaisusta olosuhteiden seurantaan? Etsimme myös uusia kumppanuuksia täydentämään jo ennestään hienoa yhteistyöverkostoamme. Jätä viesti, niin olemme sinuun yhteydessä.