Ratkaisu, joka mahdollistaa tiedolla johtamisen

IoLivingin ratkaisu mahdollistaa jatkuvan mittauksen,  mittaustulosten reaaliaikaisen seurannan sekä sovelluskohtaiset lisäominaisuudet havainnollisen käyttöliittymän kautta. Tietoa voidaan analysoida ja hyödyntää jatkuvasti ajasta ja paikasta riippumatta. ioLivingin ratkaisu on kustannustehokas sekä mahdollistaa todellisen tiedolla johtamisen ja tuo lisää älykkyyttä liiketoimintaan.

ioLivingin ratkaisu

ioLivingin ratkaisu koostuu kolmesta innovatiivisesta elementistä.

ioLiving Devices

ioLiving Devices

Iolivingin älykkäillä mittaustiedon keräyslaitteilla mittaaminen mahdollistuu tarkasti ja reaaliaikaisesti. Huippulaadukkaat anturit ja innovatiiviset tiedonsiirron ratkaisut siirtävät tiedon hankalistakin olosuhteista. IoLivingin älykkäitä mittalaitteita on toimitettu jo yli 30 000 kpl.

ioLiving Cloud

ioLiving Cloud

IoLivingin pilvipalveluratkaisussa kerätty mittaustieto pysyy tietoturvallisesti hallinnassa. Tiedot tallennetaan pysyvästi ja varmuuskopiointi tapahtuu automaattisesti. IoLiving Cloud mahdollistaa käytön kaikilla eri päätelaitteilla sekä joustavan integroinnin asiakkaan järjestelmiin. IoLivingin pilvipalveluissa on käsitelty jo yli 1 400 000 000 mittaustietoa.

ioLiving Services

ioLiving Services

IoLivingin palvelut tarjotaan loppukäyttäjille helppokäyttöisen ja intuitiivisen käyttöliittymän kautta. Tietoa on helppo analysoida, esittää visuaalisesti ja hyödyntää toimialakohtaisesti eri tavoin. IoLivingin palveluun tulee päivässä yli 80 000 palvelupyyntöä.