Tyytyväiset asiakkaamme ja todistetut asiakashyödyt

IoLivingin tiedolla johtamisen ratkaisu, älykäs olosuhdemittaaminen ja palvelut soveltuvat usean eri toimialan tarpeisiin ja käyttötarkoituksiin. Etsimme jatkuvasti uusia kumppaneita täydentämään hienoa yhteistyöverkostoamme.

Rakennusalan referenssit

Suomalaisilla rakennustyömailla on tehty ioLivingin olosuhdemittauksia jo usean vuoden ajan. Tulokset ovat olleet erinomaiset ja asiakashyödyt ovat konkretisoituneet monessa kohteessa.

Lue lisää

Metos Oy

Metos Oy on ammattikeittiölaitteiden markkinajohtaja Pohjoismaissa, Baltian maissa sekä Benelux-maissa ja kuuluu ALI-ryhmään, joka on Euroopan johtava ammattikeittiölaitteiden valmistaja. Metos on ollut jo 90 vuotta alalla ja rakentanut “Kitchen Intelligence” teemalla kokonaisvaltaisen tuote- ja palvelutarjonnan.

Metos myy ioLiving tuotteita ja palveluja ammattikeittiöille omalla markkina-alueellaan. Metos-ioLiving omavalvontatuotteet löydät Metoksen verkkokaupasta.

Solentum/HZPC

Hollantilainen Solentum BV toimittaa edistyksellisiä ratkaisuja maanviljelyn laadun ja tuottavuuden parantamiseen. Solentum on maailman johtavan perunanjalostajan, HZPC:n tytäryritys. Peruna on elintarvike, jonka käyttö kasvaa kaikkialla maailmassa. IoLivingin ratkaisu tarjoaa apuvälineitä, joiden käyttöönotto on nopeaa ja edullista.

Solentum ja ioLiving kehittävät Esineiden Internet ratkaisuja tehostamaan maanviljelyä.

Ramirent Oyj

Ramirent on Pohjoismaissa, Keski- ja Itä-Euroopassa toimiva konevuokrauskonserni. Yrityksellä on Euroopassa yli 300 toimipistettä kymmenessä maassa. Ramirent on Euroopan toiseksi suurin ja maailmassa kymmenenneksi suurin konevuokrausyritys. Ramirent vuokraa ja myy ioLiving teknologialla toteutettua betonin kosteusseurantatuotetta.