Rakennusalan tyytyväiset asiakkaamme

Suomalaisilla rakennustyömailla on tehty ioLivingin olosuhdemittauksia jo usean vuoden ajan. Tulokset ovat olleet erinomaiset ja asiakashyödyt konkretisoituneet monessa kohteessa. Palvelumme on luotettava, helppokäyttöinen ja kustannustehokas. Lue asiakaskokemuksia ja kysy lisää ratkaisuistamme.

 

 • Kansallismuseon referenssi, ioLiving

  Vaihtuvat olosuhteet vaativat reaaliaikaista olosuhdeseurantaa

  ”ioLivingin ratkaisu on erittäin toimiva. Hinta-laatusuhde on erinomainen ja toimitukset täsmällisiä. Olenkin käyttänyt heidän antureitaan muillakin työmailla Kansallismuseon positiivisen käyttökokemuksen ansiosta”, summaa IKJ-Rakennuksen työnjohtaja Teuvo Kivimäki.

  Lue lisää Kansallismuseon tornin korjaustöiden olosuhdeseurannasta

 • Lämpötilaseurantaa Maria01 työmaalla

  Museoviraston erityisvaatimukset

  Entisen Marian sairaalan kulttuurihistoriallisesti arvokkaan alueen rakentamisessa täytyy ottaa huomioon mm. rakennustyön aikainen lämpötila. Työmaalla otettiin käyttöön ioLivingin reaaliaikainen olosuhdeseuranta. ”Turhat työvaiheet jäävät pois ja kaikki hyötyvät”, sanoo STARAn työn johtaja Sakari Lehtonen.

  Lue lisää lämpötilan jatkuvasta seurannasta Maria01 työmaalla

 • Toimivaa ja tehokasta betonin kosteuden hallintaa

  Tarkkaa ja tehokasta betonin kosteuden hallintaa

  Betonin kosteusmittaus on rakennustyömailla jokapäiväinen asia, jossa modernia IoT-ratkaisua voidaan hyödyntää kustannustehokkaasti. ”ioLivingin mittauksen tulokset ovat olleet todella tarkkoja”, sanoo työnjohtaja Joonas Mustonen, Rakennus K. Karhu Oy:stä.

  Lue lisää toimivasta betonin kosteuden hallinnasta työmaalla

 • Tarkaa kosteudenhallintaa

  Lisää tuottavuutta jatkuvalla olosuhdemittauksella

  ”ioLivingin ratkaisu on tuonut kustannustehokkuutta sekä mahdollistanut todellisen tiedolla johtamisen. Voimme seurata kaikkia työmaitamme jatkuvasti toimistomme isolta näytöltä. Turhia mittauskäyntejä ei enää ole ja kaikkien aikaa säästyy”, kertoo Oulun Kosteustutkimuksen Juha Yliniemi.

  Lue miten jatkuva olosuhdeseuranta lisäsi tuottavuutta

 • Ramirent vuokraa ioLiving-ratkaisuja

  Ramirent Oyj

  Ramirent on Pohjoismaissa, Keski- ja Itä-Euroopassa toimiva konevuokrauskonserni. Yrityksellä on Euroopassa yli 300 toimipistettä kymmenessä maassa. Ramirent vuokraa ja myy IoLiving teknologialla toteutettua betonin kosteusseurantatuotetta.