Omavalvontaa helposti ja luotettavasti

Älykäs keittiö mahdollistaa tehokkaan omavalvonnan. IoLivingin ratkaisulla ravintolat ja keittiöt pystyvät toteuttamaan omavalvonnan helposti, luotettavasti ja reaaliaikaisesti.

IoLivingin ratkaisu toimii osana asiakkaan HACCP-ohjelmaa (Hazard Analysis and Critical Control Points, vaarojen arviointi ja kriittiset hallintapisteet) sisältäen automaattisen poikkeamaraportoinnin ja hälytykset.

IoLivingin älykkään keittiön ratkaisu tekee omavalvonnasta helppoa. Lämpötilatiedon keräyslaitteet asetetaan mitattaviin kohteisiin. Älypuhelin tai gateway siirtää mittaustiedot automaattisesti ioLivingin pilvipalveluun. Mittaustietojen lisäksi omavalvontaan kuuluvat havainnot kirjataan järjestelmään. Lämpötila- ja havaintotilastoa seurataan ja analysoidaan reaaliaikaisesti ja raportti voidaan luoda millä tahansa nettiselaimella, vaikkapa kotona.

Ruokahävikin seuranta ammattikeittiöille

HävikkiValvoja on kokonaisvaltainen ratkaisu ruokahävikin reaaliaikaiseen seuraamiseen ammattikeittiöissä. HävikkiValvoja-ratkaisun käyttäminen tuo lisäarvoa ravintolaketjun johdolle, keittiöhenkilökunnalle sekä ravintolan asiakkaille. Tieto kannustaa ja ohjaa parempiin valintoihin ja sitä kautta hävikin pienentämiseen. Ruokahävikin seuranta on nyt entistä helpompaa. Lue lisää ja tutustu reaaliaikaiseen ruokahävikin seurantaan.

 

Omavalvontaa helposti ja luotettavasti

Hyödyt

  • Helppokäyttöisyys
  • Ajansäästö
  • Luotettavuus
  • Reaaliaikaisuus
  • Tulosdatan jäljitettävyys
  • Havainnolliset visuaaliset käyttöliittymät

Lisätiedot

Omavalvontatuotteitamme myy Metos Oy.

IoLivingin älykkään keittiön olosuhdemittauksia on tehty jo usean vuoden ajan. IoLivingin omavalvonnan ratkaisua käyttävät sadat työntekijät joka päivä.
Lue lisää asiakasreferensseistämme

Referenssit

Metos Oy on Euroopan johtava ammattikeittiölaitteiden valmistaja. Metos myy IoLivingin tuotteita ja palveluja ammattikeittiöille omalla markkina-alueellaan.

Lue lisää asiakasreferensseistämme