Tehokkuutta, laatua ja ennakoitavuutta

Työmaan jatkuva olosuhdemittaus tuottaa ainutlaatuista tehokkuutta. IoLivingin älykkäillä mittaustiedon keräyslaitteilla ja pilvipalveluratkaisulla turhat työvaiheet poistuvat sekä laatu ja ennustettavuus paranevat.

Betonin kosteusmittaus on rakennustyömailla jokapäiväinen asia, jossa ioLivingin ratkaisua konkreettisesti voidaan hyödyntää. Kun perinteisesti betonin kosteusmittaus on tehty manuaalisesti ja yksittäisinä mittauksina, ioLivingin ratkaisun avulla sama tärkeä toiminto voidaan toteuttaa reaaliaikaisesti ja mittaustuloksia voidaan tarkastella nettiselaimen avulla mistä ja milloin tahansa.

Kosteus mitataan poranreikämenetelmällä rakennuskortti RT 14-10984 mukaisesti. Myös kuivatusolosuhteiden sekä paine-erojen mittaus varmistavat terveellisen asuinympäristön rakentamisen.

IoLiving mittaustiedon keräyslaite tallettaa muistiinsa mittaustulokset säännöllisin väliajoin. Älypuhelin tai gateway siirtää mittaustiedot nettipalvelimella ja rakentamisolosuhteita seurataan nettiselaimella mistä tahansa. Kosteusantureita voi käyttää myös muiden rakenteiden, esimerkiksi eristeiden kosteusseurantaan.

Tehokkuutta, laatua ja ennakoitavuutta

Hyödyt

  • Turhat työvaiheet poistuvat
  • Säästää aikaa
  • Helppo ja nopea käyttöönotto
  • Laatu ja ennustettavuus paranee
  • Kannattavuus kasvaa
  • Turvallisuus lisääntyy
  • Laajennettavissa tarpeen mukaan

Lisätiedot

Asiakascase

IoLivingin rakennustyömaan olosuhdemittauksia on tehty suomalaisilla työmailla jo usean vuoden ajan.
Lue lisää asiakasreferensseistämme

Referenssit

Ramirent on konevuokrauskonserni, jolla on 300 toimipistettä kymmenessä maassa. Ramirent vuokraa ja myy ioLivingin teknologialla toteutettua betonin kosteusseurantatuotetta.

Lue lisää asiakasreferensseistämme
Teollisuustie 1
90830 Haukipudas
Finland
Tekninen tuki: helpdesk(at)ioliving.com
Myynti: sales(at)ioliving.com
Yhteistyö ja media: business(at)ioliving.com