ioLiving ratkaisu olosuhdeseurantaan avaimet käteen toimituksena

ioLiving ratkaisun toimitustavaksi voi valita joko omatoimisen käyttöönoton tai avaimet käteen toimituksen. Kun haluat maksimoida helppouden, niin valitse valmis paketti. Tuotteet toimitetaan kätevästi salkkuun pakattuna. ioLiving avaa asiakkaalle tilin, aktivoi laitteet ja lisenssin tilille sekä hankkii SIM-kortin gateway-laitteeseen. Kokonaisuutta testataan vähintään 24 tuntia. Työmaa asentaa laitteet haluamiinsa kohteisiin ja reaaliaikainen olosuhdeseuranta voi alkaa. ioLivingin mittauslaitteiden asennus on vaivatonta ja nopeaa.

Suunnitellaan yhdessä työmaallesi tarkoituksenmukainen olosuhdeseuranta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

 

Mittaustiedon keräyslaitteet

Mittaustiedon keräyslaitteet

Iolivingin älykkäät mittaustiedon keräyslaitteet ovat tarkkoja ja mittaaminen on reaaliaikaista. Laadukkaat anturit ja innovatiiviset tiedonsiirron ratkaisut siirtävät tiedon luotettavasti hankalissakin olosuhteissa.

Gateway

Gateway

Laitetta käytetään mittaustietojen jatkuvaan siirtoon ioLiving pilvipalveluun. Gateway-laite valitaan asiakkaan tarpeen mukaan kolmesta eri vaihtoehdosta. Toimituksen Gateway laitteessa on valmiiksi maksettuna SIM-kortti.

Plug&Play-salkku

Plug&Play-salkku

Laitteet toimitetaan asiakkaalle valmiiksi aktivoituina ja testattuina. Jokainen toimitettu seurantasalkku on asiakkaan tarpeiden mukaiseksi muokattu (kuvassa esimerkki). Työmaan reaaliaikainen olosuhdeseuranta kätevän käyttöliittymän kautta voi alkaa, kun laitteet on asennettu paikoilleen haluttuihin kohteisiin.