ioLiving ratkaisu ja tuotteet

ioLiving-ratkaisu on apuna silloin, kun halutaan johtaa tiedolla. Ratkaisuamme käytetään jatkuvan mittaustiedon keräämiseen ja seurantaan havainnollisen käyttöliittymän kautta. Mittaustulokset ovat käytettävissä ajasta ja paikasta riippumatta. Reaaliaikaista olosuhteiden seurantaa eri toimialoille.

 • ioLiving IoT-ratkaisu olosuhdeseurantaan

  Ratkaisu

  Tutustu edistykselliseen IoT-ratkaisuumme, joka mahdollistaa jatkuvan mittauksen ja mittaustulosten reaaliaikaisen seurannan havainnollisen käyttöliittymän kautta. ioLiving palvelu on helppo ottaa käyttöön.

 • Keittiöiden omavavonta on helppoa ioLiving-ratkaisulla

  Ammattikeittiöiden omavalvonta

  ioLiving Älykäs keittiö -ratkaisu mahdollistaa tehokkaan omavalvonnan, jonka avulla ravintolat ja ammattikeittiöt pystyvät toteuttamaan omavalvonnan helposti, luotettavasti ja reaaliaikaisesti.

 • HävikkiValvoja

  Ruokahävikin seuranta

  HävikkiValvoja on kokonaisvaltainen ratkaisu ruokahävikin reaaliaikaiseen seurantaan ammattikeittiöissä. Tiedä, mistä ruokahävikkiä syntyy ja kohdista toimenpiteitä sekä hävikin että hiilijalanjäljen pienentämiseksi.

 • Tuottavaa ja tehokasta maanviljelyä

  Viljelyolosuhteiden seuranta

  Jatkuva olosuhdemittaus on tuottavan maanviljelyn takeena. ioLivingillä on ratkaisu reaaliaikaiseen olosuhdemittaukseen ja luotettavaan tiedonsiirtoon vaativissakin olosuhteissa.

 • Varaston olosuhteiden seuranta

  Varasto-olosuhteiden hallinta

  Älykäs Varastointi mahdollistaa oikeanlaisten varasto-olosuhteiden määrittelemisen. Mittaa lämpötilaa, kosteutta ja hiilidioksidipitoisuutta reaaliajassa varmistaen tuotteiden laadun pysyvän hyvänä sekä välttäen hävikkiä.

 • Rakennetun ympäristön olosuhteiden seuranta

  Rakennusten olosuhdeseuranta

  Seuraa rakennustyömaiden ja valmiiden rakennusten olosuhteita ioLivingin älykkäillä mittaustiedon keräyslaitteilla ja pilvipalveluratkaisulla. Turhat työvaiheet poistuvat ja laatu sekä ennustettavuus paranevat.

 • Tutustu ioLiving tuotteisiin ja hinnastoon

  Tuotteet ja hinnasto

  Tältä sivulta löydät älykkäät tiedonkeräyslaitteet, tiedonsiirtolaitteet, lisenssit ja varaosat sekä hinnat ja tuote-esitteet.

Jätä viesti!

Kiinnostaako luotettava ja helppokäyttöinen IoT-ratkaisu olosuhteiden seurantaan? Jätä viesti, niin olemme sinuun yhteydessä.