AUTOMAATTINEN OMAVALVONTA HELPOSTI JA LUOTETTAVASTI OSANA HACCP-JÄRJESTELMÄÄ

Unohda ruutupaperi ja kynä, siirry digitaaliseen omavalvontaan. ioLiving SmartKitchen on ratkaisu ammattikeittiöiden automaattisen omavalvonnan toteuttamiseen. Jos siis etsit ratkaisua, jolla  omavalvonnan voi toteuttaa helposti, luotettavasti ja reaaliaikaisesti, niin olet tullut oikeaan paikkaan.

SmartKitchen-ratkaisu toimii osana asiakkaan HACCP-ohjelmaa (Hazard Analysis and Critical Control Points, vaarojen arviointi ja kriittiset hallintapisteet) sisältäen automaattisen poikkeamaraportoinnin ja hälytykset. Säästät työaikaa, vaivaa ja rahaa, kun automatisoit rutiinit. Tuloksena vähemmän hävikkiä sekä asiakkaille terveellistä ja turvallista tarjottavaa.

”Lämpötilaseurannan lisäksi ioLivingin omavalvontapalveluun voidaan kirjata muitakin toimenpiteitä ja mittaustuloksia, esimerkiksi pintapuhtausnäytteitä, hävikinseurantaa tai siivoussuunnitelmaan liittyviä yksityiskohtia. Kaikki data tallentuu yhteen järjestelmään, josta tiedot ovat jatkuvasti seurattavissa”, kertoo Metoksen keittiöpäällikkö Teemu Rönkkö.

Tutustu kaikkiin SmartKitchen ratkaisuihin

OMAVALVONNAN JOHTAMINEN USEASSA TOIMIPISTEESSÄ

Jokainen ammattikeittiö on itse vastuussa omavalvonnasta sekä ruokahävikin seuraamisesta ja vähentämisestä. Kun keittiöyrityksessä on useita toimipisteitä, keskitetty johtaminen tehostaa kuitenkin parhaiten yrityksen toimintaa ja parantaa tuottavuutta. ioLiving SmartKitchen on oikea ratkaisu, kun halutaan johtaa tiedolla.

Lue lisää ruokapalveluyrityksen digitaalisesta johtamisesta SmartKitchen-palvelussa

ioLiving ammattikeittiöiden omavalvontaa on tehty jo usean vuoden ajan. Tällä hetkellä ratkaisua hyödyntäviä ammattikeittiöitä on jo reilusti yli 100 Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Virossa ja Hollannissa.

ioLiving SmartKitchen palvelu

SmartKitchen, luotettavat digitaaliset ratkaisut

Paranna tuottavuutta ja varmista ruokaturvallisuus. Helppokäyttöiset ratkaisut sekä pienille että isoille ruokapalvelualan yrityksille. Kaikki HACCP-ratkaisut löytyvät nyt SmartKitchenin omilta sivuilta.

Siirry tästä SmartKitchen-palveluun

Hyödyt

  • Ratkaisu toimii osana asiakkaan HACCP-ohjelmaa
  • Keskitetty omavalvonnan johtaminen, kun sijainteja on useita
  • Reaaliaikainen, helppokäyttöinen ja luotettava
  • Säästää aikaa automatisoimalla rutiinit
  • Tulosdatan jäljitettävyys
  • Havainnolliset visuaaliset käyttöliittymät

Jätä viesti!

Haluatko tietää lisää helposta ja luotettavasta ratkaisusta ammattikeittiöiden automaattiseen omavalvontaan? Jätä viesti, niin olemme sinuun yhteydessä.