IOT-RATKAISU, JOKA MAHDOLLISTAA TIEDOLLA JOHTAMISEN

ioLiving tarjoaa edistyksellisen IoT-ratkaisun, joka mahdollistaa jatkuvan mittauksen ja mittaustulosten reaaliaikaisen seurannan havainnollisen käyttöliittymän kautta. Korvaa perinteiset manuaaliset olosuhdemittaukset nykyaikaisilla menetelmillä. Analysoi ja hyödynnä tietoa ajasta ja paikasta riippumatta. Ratkaisua on helppo käyttää ja se on kustannustehokas.

ioLiving-ratkaisu on apuna silloin, kun halutaan johtaa tiedolla ja lisätä älykkyyttä erilaisten olosuhteiden seurantaan.

Kustannustehokas ja helppokäyttöinen palvelu

ioLiving mittaustiedon keräyslaite tallettaa muistiinsa mittaustulokset säännöllisin väliajoin. Älypuhelin tai gateway siirtää mittaustiedot nettipalvelimelle ja olosuhteita voidaan seurata nettiselaimella missä tahansa. Tarjolla on myös erilaisia sovelluskohtaisia lisäominaisuuksia aina käytön ja tarpeen mukaan.

ioLivingin ratkaisun keskeiset ominaisuudet:

 • Jatkuva seuranta

  Mittaustieto on käytettävissä pidemmältä ajalta, jolloin nähdään olosuhteiden vaihtelut ja trendit.

 • Reaaliaikainen analysointi

  Mittaustiedon graafisella analyysillä saadaan parempi käsitys siitä, mitä seurattavissa olosuhteissa tapahtuu. Analyysin perusteella voidaan ryhtyä tarvittaviin toimenpiteisiin.

 • Etäseuranta

  Tieto on saatavilla millä tahansa nettiselaimella. Ajasta ja paikasta riippumatta.

 • Hälytykset

  Jos mittausparametri poikkeaa sallituista, siitä tulee hälytys sähköpostiin tai tekstiviestinä.

 • Raportointi ja arkistointi

  Tiedot tallennetaan pysyvästi ja varmuuskopiointi tapahtuu automaattisesti. Kerätty data pysyy tietoturvallisesti hallinnassa.

 • Tiedon jakaminen

  Mahdollisuus jakaa lukuoikeuksia muille sidosryhmille.

Nopea käyttöönotto

ioLivingin ratkaisu voidaan toimittaa asiakkaalle kahdella tavalla:

Omatoiminen käyttöönotto
Asiakas ostaa tarvittavat laitteet ja lisenssin. Asiakas avaa käyttäjätunnuksen ja aktivoi laitteet tilille. Asiakas hankkii SIM-kortin Gateway laitteeseen.

Avaimet käteen toimitus
ioLiving avaa asiakkaalle tilin, aktivoi laitteet ja lisenssin tilille sekä hankkii SIM-kortin gateway-laitteeseen. Kokonaisuutta testataan vähintään 24 tuntia. ioLiving toimittaa tuotteen asiakkaalle kätevästi salkkuun pakattuna. Lue lisää avaimet käteen toimituksesta ja nopeasta tavasta aloittaa seuranta.

Ota meihin yhteyttä.
Keskustellaan mikä ioLivingin ratkaisu sopisi parhaiten juuri teidän käyttöönne.

Kysy lisää

ioLivingin ratkaisu koostuu kolmesta innovatiivisesta elementistä.

 

 

 • iolivingin ratkaisu

  ioLiving Devices

  ioLivingin älykkäillä mittaustiedon keräyslaitteilla mittaaminen mahdollistuu tarkasti ja reaaliaikaisesti. Huippulaadukkaat anturit ja innovatiiviset tiedonsiirron ratkaisut siirtävät tiedon hankalissakin olosuhteissa. Laitteet on helppo asentaa ja nopea ottaa käyttöön. ioLivingin älykkäitä mittalaitteita on toimitettu jo yli 30 000 kpl.

 • iolivingin ratkaisu

  ioLiving Cloud

  ioLivingin pilvipalveluratkaisussa kerätty mittaustieto pysyy tietoturvallisesti hallinnassa. Tiedot tallennetaan pysyvästi ja varmuuskopiointi tapahtuu automaattisesti. ioLiving Cloud mahdollistaa käytön kaikilla eri päätelaitteilla sekä joustavan integroinnin asiakkaan järjestelmiin. IoLivingin pilvipalveluissa on käsitelty jo yli 2 000 000 000 mittaustietoa.

 • iolivingin ratkaisu

  ioLiving Services

  ioLivingin palvelut tarjotaan loppukäyttäjille helppokäyttöisen ja intuitiivisen käyttöliittymän kautta. Tietoa on helppo analysoida, esittää visuaalisesti ja hyödyntää toimialakohtaisesti eri tavoin. ioLivingin palveluun tulee päivässä yli 80 000 palvelupyyntöä.