ioLiving hallitus ja neuvonantajat

Asiantuntijoillamme on pitkä kokemus ja laaja-alainen osaaminen informaationhallinnan ja verkkopalveluteknologian aloilta sekä runsaasti liiketoiminnan johtamisosaamista.

 

 • Matti Verkasalo, toimitusjohtaja
  Matti on ansioitunut liike-elämän ja teknologian johtohenkilö sekä ajatusjohtaja. Hänellä on perusteellista kokemusta useilta ICT-alan sektoreilta.

 • Teemu Lankila, projektinjohtaja, projektinkehittäjä
  Teemu on ohjelmistokehityksen ammattilainen ja tiiminjohtaja. Hänellä on laaja kokemus palveluiden kehittämisestä ja ylläpidosta.

 • Petteri Vanhanen, hallituksen jäsen
  Petteri on strateginen suunnittelija sekä hallituksen jäsen, ja hän on sijoittanut useisiin huipputekniikan yrityksiin. Laaja kontaktiverkosto.

 • Hemmi Piirainen, palvelupäällikkö, hallituksen jäsen
  Hemmillä on pitkä kokemus operoinnista, toimitusketjuista sekä prosessin hoidosta globaalissa ympäristössä. Hänellä on kokemusta myös kansainvälisen yrityksen toimitusjohtajana toimimisesta.

 • Hannu Verkasalo, neuvonantaja
  Hannu on menestynyt digiyrittäjä ja johtaja. Hän on perustanut, rakentanut ja myynyt useita yrityksiä ja digitaalisia sekä mobiilitiloja. Lisäksi hän on vuosien aikana toiminut neuvonantajana yli 20 uskaliaassa hankkeessa ympäri Yhdysvaltoja ja Eurooppaa.

 • Markku Myrskog, hallituksen jäsen
  Markku on strateginen suunnittelija, hallituksen jäsen ja sijoittaja useissa huipputekniikan yrityksissä. Hänellä on kokemusta kansainvälisistä yrityksistä ja hänellä on lisäksi laaja kontaktiverkosto.

 • Tapio Frantti, teknologiajohtaja
  Tapiolla on yli 20 vuoden kokemus niin tutkijana, kehittäjänä kuin johtajanakin erityyppisissä kansallisissa ja kansainvälisissä ICT-tutkimuksissa ja kehitysprojekteissa sekä akatemian että teollisuuden puolella.

 • Erkki Tiittanen, hallituksen puheenjohtaja
  Erkki on aktiivinen myötävaikuttaja, hallituksen jäsen ja sijoittaja useissa huipputekniikan start up -yrityksissä, joilla on potentiaalia globaaliin kasvuun. Hän on FiBAN-jäsen (Finnish Business Angels Network), mikä mahdollistaa parhaat käytännöt ja sijoittajaverkoston varhaisen vaiheen yritysten onnistumiseen.